Pizzaspader

Pizzaspader

Viser 201–273 af 273 resultater

Pizzaspaden er et uundværligt redskab, når du skal tilberede pizza, på den rigtige italienske måde.

Det italienske show er én ting.

Det praktiske er, at få din pizza både ind og ud i ét stykke. Altså uden den klasker sammen og bliver til en ufrivilligt indbagt pizza.

Fingre med brandsår er heller ikke ønskværdigt.

Vi har pizzaspader til alle temperamenter. Også italienske.

Der findes mange forskellige udgaver i pizzaspader. Men vi har den bedste pizzaspade til ethvert formål.

Hjemmelavet pizza eller Ristorante pizza – pizzaspaden er en rigtig god hjælp under din pizzabagning. Håndteringen bliver i hvert fald meget nemmere. Og langt mere elegant og italiensk.

Hvilken pizzaspade er bedst til din pizzabagning?

Der er flere forhold at tage hensyn til, når du skal vælge den helt rigtige pizzaspade. Ét er om du skal bruge den privat hjemme i køkkenet i din almindelige ovn. Eller måske er det på grillen i haven?

Skal du bruge pizzaspaden hjemme, er det ikke nødvendigt med et langt skaft. En stor flade på pizzaspaden er heller ikke nødvendig. Bager du kun pizza én gang i måneden, er det måske bedst med en billig pizzaspade frem for den dyre professionelle.

Nummer to er om pizzaspaden skal bruges til erhverv. Der er selvsagt forskel på en stor pizzaovn i pizzariaet og en bagesten på grillen derhjemme.

Skal du bruge den i dit pizzaria, er et langt skaft essentielt på grund af den store og dybe ovn, som både skal kunne rumme flere pizzaer af gangen, men også de store familiepizzaer. Her er det selvfølgelig også mest praktisk at have pizzaspader med flader, i flere størrelser. Det gælder selvsagt både pizzaspader af træ og pizzaspader af stål

Den sidste længde, er den du selv kan bestemme. Nemlig den sammenklappelige. Den er f.eks. perfekt til camping.

Forestil dig en hyggelig aften på campingpladsen med din grill og bagesten. Og den praktiske sammenklappelige pizzaspade. Du kan give den som syngende italiener, smide lidt rundt med pizzaerne og blive berømt blandt campinggæsterne.

Pizzaspaden fås i forskellige materialer

Der er forskel på pizzaspadernes formål. Pizzaspader af træ bruges til at sætte den ubagte pizza ind i ovnen.

Stålspadernes formål er at tage den varme pizza ud af ovnen. Her fås nogle særligt smarte med huller, så varmen kan fordampe fra pizzabunden. Det giver mindre risiko for kondens, som bliver til en irriterende damp, som kan påvirke bundens sprødhed.

Ooni har f.eks. en elegant perforeret pizzaspade af aluminium, som kan fås i forskellige størrelser.

Netop aluminium er ved at vinde frem på grund af letheden i materialet frem for pizzaspaderne af rustfrit stål. Har man et langt skaft med en pizza yderst på pladen, så kan det faktisk godt blive lidt tungt. Den bedste pizzaspade er lavet udelukkende af aluminium og gør det lettere for dig, at svinge professionelt rundt med pizzaen og samtidigt tænke på ergonomien.

Når designet betyder noget

Når man tænker ud over det praktiske, så er der også det æstetiske i en pizzaspade. Hvorhenne skal pizzaspaden bruges? Har du en rustik restaurant, hvor køkkenet er en del af indretningen, er designet på din pizzaspade vigtigere, end f.eks. i et køkken derhjemme, eller et ikke synligt køkken i en restaurant.

Morsø har f.eks. en rustik udseende pizzaspade i bambus. En gourmet restaurant fortjener en elegant, men stadig meget anvendelig pizzaspade. Designet er op til dig og din restaurant.

Der er selvfølgelig også den økonomiske del i at købe pizzaspader. Du kan her finde både en billig pizzaspade og den dyrere og mere eksklusive.

En billig pizzaspade kan dog sagtens have et eksklusivt design.

Den bedste pizzaspade er den, der opfylder alle dine behov. Dette er bare et par få råd til at guide dig i den rigtige retning.

Vi har her pizzaspader til alle pizzaer. Også dem med ananas.

Bagning med en pizzaspade

En pizzaspade behøver ikke kun bruges til pizzabagning. Den kan bruges til alle former for bagning og den reducerer risikoen for brændte fingre.

Småkager, kager, brød. Alt bagværk kan tages ind og ud med pizzaspaden.

Dog skal man lige være opmærksom på vægten af bagværket. Bliver det alt for tungt og kompakt, er en pizzaspade ikke det bedste redskab at bruge.

Et lille tip – Er dine pizzaspader af træ, kan du drysse lidt majsmel på pizzaspaden, inden du placerer din ubagte pizza på spaden. Men kun ganske lidt. Bank pizzaspaden ned i bordet, så det overskydende mel drysser af. Hvedemel fungerer også, men kan brænde i ovnen og give en brændt eller sur smag til din pizza.

Eftersom du helst dresser, som betyder at putte fyld på, direkte på pizzaspaden, kan dejen klistre fast. Derfor er et lille drys mel ret vigtigt. Ellers ender du alligevel med en ufrivilligt indbagt pizza.

Kig dig omkring her og find den bedste pizzaspade til dig eller din restaurant.

Hvis du ikke allerede er det, så kan du snart give den som pizzaiolo. Det betyder en professionel pizzabager.

Bon appetit!